Waarom voor laminaat kiezen?

Laminaat is één van de populairste vloeren in Nederland. Het is een kunststof vloerbedekking die uit losse panelen bestaat. De onderlaag is kunststof, de midden laag bestaat uit samengeperste houtsnippers van hdf of mdf. De bovenlaag is een harde kunststof toplaag die een decoratieve laag heeft van een houtstructuur, plavuizen, marmer of nog vele andere structuren. Daarnaast is laminaat in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Je hebt keuze uit brede planken, lange laminaatstroken of tegelvorm. Laminaat is bijna niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Er zijn veel verschillende kwaliteiten in de laminaatvloeren, hoe dikker de toplaag hoe beter de kwaliteit; daar zit vaak het prijsverschil in. Het is gemakkelijk in onderhoud: stofzuigen, swiffer of dweilen.

Ondervloer
Een goede ondervloer is heel belangrijk tegen het doorklinken. De geschikte geluidsnorm is 10 decibel. Zeker in een appartementencomplex is het verplicht om je aan deze geluidsnorm te houden. Wij geven u het juiste advies welke ondervloer geschikt is voor uw vloer.

Wij helpen u graag verder met een nieuwe laminaatvloer. Bekijk onderstaande verschillende typen laminaatvloeren en vraag tot en met drie stalen kosteloos aan!

Ardennen 7mm

Henegouwen 8mm

West-Vlaanderen 8mm

Stel uw vraag hier!

Een nieuwe vloer voor uw bedrijf of woning is een belangrijke keuze. Daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat u daar enkele vragen over hebt. U kunt een contactformulier met uw vraag of opmerking invullen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Vergeet daarnaast niet onze Facebook pagina te liken! Hier vindt u updates over onze laatste projecten en wellicht de inspiratie die u zoekt voor uw nieuwe vloer!