Waarom voor marmoleum kiezen?

Marmoleum is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik en is in 2 meter breed verkrijgbaar. Het is een natuurproduct; het bestaat uit hars, lijnolie, houtmeel, kalksteen, pigmenten en jute. Marmoleum wordt dan ook veel toegepast in openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, tandartspraktijken en kinderdagverblijven.

De ondervloer is heel belangrijk bij marmoleum. De ondervloer moet strak en glad zijn. Dit kan bereikt worden middels de vloer te egaliseren of door een mdf vloer.

Click marmoleum
Click marmoleum heeft dezelfde legwijze als laminaat. Het zit op een paneel van hdf en kurk. De bovenkant is van marmoleum die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Marmoleum is gemakkelijk te onderhouden en is hygiënisch. Gebruik altijd het schoonmaakmiddel die Forbo u adviseert.

Wij helpen u graag verder met een nieuwe marmoleumvloer. Bekijk onderstaande verschillende typen marmoleumvloeren en vraag tot en met drie stalen kosteloos aan!

Bekijk ons assortiment

Stel uw vraag hier!

Een nieuwe vloer voor uw bedrijf of woning is een belangrijke keuze. Daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat u daar enkele vragen over hebt. U kunt een contactformulier met uw vraag of opmerking invullen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Vergeet daarnaast niet onze Facebook pagina te liken! Hier vindt u updates over onze laatste projecten en wellicht de inspiratie die u zoekt voor uw nieuwe vloer!