Waarom voor parket kiezen?

Lamelparket
Lamelparket is een houten vloer die bestaat uit meerdere lagen. De toplaag, ook wel de slijtlaag genoemd, bestaat uit massief hout. De onderlaag wordt gemaakt van een kruising verlijmde berkenmultiplex. De onderlaag zorgt ervoor dat dit parket geschikt is voor vloerverwarming. Lamelparket vloeren worden vaak zwevend gelegd en heeft een systeem van messing en groef die daartussen verlijmt wordt.

Door een goede ondervloer eronder te leggen van 10db, is het ook geschikt voor appartementen die aan een geluidsnormen moeten voldoen. Een voordeel van lamelparket is dat de vloeren kant en klaar geleverd worden vanuit de fabriek, met een lak- of olielaag erop. Hierdoor kunt u direct op de vloer lopen nadat deze is gelegd.

Massiefparket
Massiefparket bestaat uit houten planken die na het leggen nog geschuurd moeten worden. Daarna dient deze nog gelakt of geolied te worden. Massiefparket wordt ook verlijmt en vernageld op een houten ondervloer.

Wij helpen u graag verder met een nieuwe parketvloer. Bekijk onderstaande verschillende typen parketvloeren en vraag tot en met drie stalen kosteloos aan!

Bekijk ons assortment

Bekijk de mogelijke opties bij onze partner online of kom bij ons langs in de showroom.

Beautifloor:

https://beautifloor.nl/collectie/lamelparket

Stel uw vraag hier!

Een nieuwe vloer voor uw bedrijf of woning is een belangrijke keuze. Daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat u daar enkele vragen over hebt. U kunt een contactformulier met uw vraag of opmerking invullen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Vergeet daarnaast niet onze Facebook pagina te liken! Hier vindt u updates over onze laatste projecten en wellicht de inspiratie die u zoekt voor uw nieuwe vloer!