Waarom voor PVC-stroken kiezen?

PVC is een kunststofvloer en heeft een sfeervolle, warme en natuurlijke uitstraling. De voordelen van PVC-vloeren zijn dat het oersterk is, slijtvast, hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. PVC-vloeren zijn onder andere leverbaar in stroken die dezelfde uitstraling geven als een laminaat of houtenvloer. PVC-vloeren zijn geschikt om in kantoren, horeca, winkels, woningen maar ook restaurants te gebruiken.

Onderhoud
Het onderhoud van een PVC-vloer is gemakkelijk. Stofzuigen, swiffer of met een vochtige doek afnemen is voldoende! Gebruik altijd de juiste schoonmaakmiddelen die geadviseerd worden.

Ondergrond
De ondergrond moet glad zijn voordat de PVC-stroken worden geplaatst. Dat kan door middel van een mdf vloer aan te laten brengen of te laten egaliseren. Dit hangt er vanaf welke ondergrond u heeft. Wij komen dan ook graag bij u langs en adviseren u wat het beste is!

Stel uw vraag hier!

Een nieuwe vloer voor uw bedrijf of woning is een belangrijke keuze. Daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat u daar enkele vragen over hebt. U kunt een contactformulier met uw vraag of opmerking invullen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Vergeet daarnaast niet onze Facebook pagina te liken! Hier vindt u updates over onze laatste projecten en wellicht de inspiratie die u zoekt voor uw nieuwe vloer!