Waarom voor tapijt kiezen?

Tapijt is een warme, sfeervolle vloerbedekking. Het is voelbaar zacht aan je voeten. Er zijn veel verschillende kleuren en designs. Voordelen van tapijt zijn dat het geluiddempend en warmte isolerend werkt. Tapijt is geschikt voor trappen, slaapkamers en woonkamers. Voor kantoren zijn projecttapijten en tapijttegels aanbevolen. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Ondervloer voor tapijt
Omdat vloerbedekking een belangrijke investering is, wilt men zo lang mogelijk plezier er van hebben. Om slijtage tegen te gaan is een goed ondertapijt belangrijk. Tapijt in combinatie met een ondervloer zorgt voor een nog betere warmte isolatie. Een goede ondervloer verlengt de levensduur van uw vloerbedekking en benadrukt alle positieve aspecten die bedragen aan het gevoel van luxe en comfort.

Wij adviseren u niet alleen wat het beste bij u past maar we komen ook bij u op de werkvloer om de materialen te verwerken!

Bekijk ons assortiment

Stel uw vraag hier!

Een nieuwe vloer voor uw bedrijf of woning is een belangrijke keuze. Daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat u daar enkele vragen over hebt. U kunt een contactformulier met uw vraag of opmerking invullen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Vergeet daarnaast niet onze Facebook pagina te liken! Hier vindt u updates over onze laatste projecten en wellicht de inspiratie die u zoekt voor uw nieuwe vloer!